Заборона партії Шарія: СБУ залучили третьою особою

Читать на русском
Окружний адмінсуд Києва притягнув управління Служби безпеки України в Києві та Київській області третьою особою до справи про заборону Партії Шарія.

Окружний адмінсуд Києва притягнув управління Служби безпеки України в Києві та Київській області третьою особою до справи про заборону Партії Шарія. Наступне судове засідання відбудеться 28 травня.

Про це йдеться в повідомленні на сайті суду.

Проросійські сили: у лапках та без. Колонка Валентина ГладкихХто насправді є проросійськими силами в Україні і чому досі по них немає судових вироків, читайте в авторській колонці Валентина Гладких на сайті Слово і діло.

Сьогодні ОАСК розглядав позов Міністерства юстиції про заборону діяльності політичної Партії Шарія. Справа розглядається за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

«Під час засідання за клопотанням представників відповідача суд залучив як третю особу у справі Головне управління Служби безпеки України в місті Києві та Київській області. Суд призначив наступне судове засідання на 28 травня 2021 року», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 16 лютого блогеру Шарію повідомили про підозру в державній зраді. У березні Шарія внесли до бази розшуку МВС. Крім того, суд дозволив затримати його.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: