Блогера Шарія внесли до бази розшуку МВС

Читать на русском

Блогера Анатолія Шарія, якого підозрюють у державній зраді, внесли до бази розшуку Міністерства внутрішніх справ України.

Блогера Анатолія Шарія, якого підозрюють у державній зраді, внесли до бази розшуку Міністерства внутрішніх справ України.

Про це свідчать дані, розміщені на сайті МВС.

Повідомляється, що Анатолій Шарій з 16 лютого переховується від органів досудового розслідування, а місцем зникнення вказано Київ.

Нагадаємо, СБУ оголосила про підозру Шарію 16 лютого. За їхніми даними, він здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. Він діяв на замовлення іноземних структур.

25 лютого в СБУ повідомили, що підозрюваний в державній зраді російський пропагандист Анатолій Шарій не з'явився на допит в СБУ. Він був оголошений в державний розшук.

Також СБУ скерувала до Київської міської прокуратури запити про міжнародну правову допомогу та необхідні матеріали для організації та проведення слідчих дій на території інших країн у кримінальному провадженні у справі Анатолія Шарія.

Печерський районний суд Києва дозволив затримати підозрюваного у державній зраді Анатолія Шарія для доправлення в суд з метою розгляду обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: