Синоптики спрогнозували погоду на тиждень

Читать на русском
Погода 5 травня  - синоптики прогнозують потепління до 20 градусів. Але буде вітер. А з четверга будуть дощі.  У травні середня місячна температура повітря прогнозується 15-18 градусів тепла.
Дарка Горова

В Україні в день 5 травня синоптики прогнозують потепління до 20 градусів. Як повідомила Наталія Діденко у Facebook, середа в нашій країні буде однією з найтепліших у Європі.

У той же час вона нагадала про заморозки на ґрунті вночі, які ймовірні у північних, східних, центральних областях.

Травневі свята і COVID-19: які популярні туристичні напрямки доступні для українцівНа травневі свята 2021 Україна будуть тривалі вихідні. Куди можна поїхати відпочити за кордон.

Також у середу вдень прогнозують поривчастий вітер, переважно південно-західного напрямку

З четвера погода погіршиться. Всі центральні області накриє грозова злива.

Як повідомляє Укргідрометцентр, з 6 травня у центрі країни зміниться погода. У Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Сумській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях буде дощ з грозою. Температура повітря вдень складе +14+18, а вночі +6+11.

З 7 травня грози з дощем будуть у більшості областей, а з 8 травня - грозові зливи накриють всю країну.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в травні 2021 року середня місячна температура повітря в Україні прогнозується 15-18 градусів тепла. Це на 1-1,5 градусів вище середніх багаторічних значень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: