У Києві нетверезий водій Infinity влетів у стовп, є жертви

Читать на русском
У Києві вночі на Печерську сталася смертельна ДТП. Нетверезий чоловік за кермом авто на великій швидкості врізався в електроопору. У салоні були ще дві дівчини. Одна загинула.
facebook.com/DSNSKyiv

У Києві сьогодні вночі на бульварі Лесі Українки сталася смертельна ДТП. Нетверезий чоловік за кермом авто на великій швидкості врізався в електроопору. В салоні у нього були дві дівчини. Одна з них загинула на місці.

Про аварію розповів заступник голови МВС Антон Геращенко у Facebook.

Нетверезі чиновники за кермом: найгучніші випадки в Україні та світіВ Україні в нетверезому стані за кермом ловили суддів, київських чиновників і народних депутатів.

«47 річний чоловік Павло Б, посадив до себе в машину двох дівчат 18 і 19 років. Не зупинившись на вимогу патрульних, які побачили, що автомобіль Infinity G25 порушує правила дорожнього руху, водій вдавив педаль газу і розігнавшись до швидкості понад 100 км/год врізався в стовп. В автомобілі була 18-річна Олександра З. Вона загинула на місці. 19-річна Марія разом з водієм госпіталізована до 17-ї лікарні Києва», - написав він.

За словами Геращенка, перевірка водія на алкоголь показала, що він був п'яний.

Він нагадав що в Україні два місяці тому підвищили штрафи за п'яне водіння.

«Перший штраф тепер уже не 10 200 гривень, а 17 000. За повторне водіння у п'яному вигляді суд може відправити за ґрати на термін до 15 днів. Але мабуть не всі водії про це знають», - додав Геращенко.

За інформацією пресслужби ДСНС Києва, в результаті ДТП чоловік і пасажирка були затиснуті між сидіннями і панеллю приладів. Їх діставали за допомогою спецінструментів.

«Слово і діло» зібрало статистику смертельних ДТП – скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози дає владу на майбутнє.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: