Нардеп зі «Слуги народу» скоїв ДТП на Київщині (доповнено)

Читать на русском
Народний депутат України Микола Задорожній скоїв ДТП на Київщині. Аварія трапилась сьогодні, 4 квітня, о 12:40 на автодорозі поблизу міста Обухів.
Парламент

Народний депутат України Микола Задорожній скоїв ДТП на Київщині. Аварія трапилась сьогодні, 4 квітня, о 12:40 на автодорозі поблизу міста Обухів.

Про це повідомляють джерела «Слово і діло».

Зазначається, що депутат не впорався з керуванням автомобіля Міцубісі й скоїв зіткнення з автомобілем Форд, який їхав попереду в попутному напрямку.

Пізніше встановили, що мешканець Сум, що керував автомобілем Ford Fusion, виконуючи поворот ліворуч, не впевнився у виконанні безпечного маневру, унаслідок чого скоїв зіткнення з автомобілем народного депутата України Задорожнього.

Депутат у свою чергу не обрав безпечну швидкість та інтервал, здійснив обгін з лівої сторони, під час чого перетнув суцільну лінію розмітки.

Унаслідок аварії Задорожній та водій іншого автомобіля отримали незначні тілесні ушкодження. Їм надали медичну допомогу, госпіталізації вони не потребували.

Нагадаємо, влада Києва ухвалила рішення – не дозволяти підвищення швидкості руху до 80 км/год з четверга, 1 квітня, на 17 вулицях міста.

Пізніше КМДА все ж дозволила підвищення швидкості з квітня на семи вулицях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: