Катастрофа АН-26 у Чугуєві: трьом військовослужбовцям повідомили про підозру

Читать на русском
Прокуратура повідомила про підозру ще трьом військовослужбовцям у справі про катастрофу військового літака АН-26 в Чугуєві в минулому році.

Прокуратура повідомила про підозру ще трьом військовослужбовцям у справі про катастрофу військового літака АН-26 в Чугуєві в минулому році. Тоді жертвами катастрофи літака стали 26 військовослужбовців.

Про це заявили в Офісі генпрокурора.

Підозру оголосили заступникові командира військової частини А4104 із льотної підготовки, ще одному заступнику командира і ексначальнику Харківського національного університету Повітряних сил.

Заступників підозрюють у порушенні правил підготовки і проведення польотів, а також у недбалому ставленні до військової служби, а ексначальника університету, який зараз є депутатом Харківської облради, підозрюють лише у недбалому ставленні до військової служби.

«Всім їм вручені також клопотання про обрання запобіжних заходів. Сторона звинувачення в суді проситиме про застосування щодо них домашнього арешту», - заявили в прокуратурі.

Увечері 25 вересня військовий літак Ан-26 зазнав аварії біля Чугуєва. Він здійснював навчальні польоти. На борту перебували 27 осіб, з них 20 - курсанти харківського військового університету. 26 людей загинули. Вижив тільки один курсант

Також повідомлялося, що в ДБР назвали чотири версії катастрофи Ан-26.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: