На Прикарпатті заявили про загибель військового в зоні ООС від кулі снайпера

Читать на русском
Городенківська міська рада в Івано-Франківській області повідомила про загибель українського військового на Донбасі. У штабі ООС про жертви не повідомляли.
hth.gov.ua

Городенківська міська рада в Івано-Франківській області повідомила про загибель українського військового на Донбасі. При цьому в штабі ООС ні у ранковому зведенні, ні в вечірньому не повідомлялось про нові втрати ЗСУ.

Інформація про смерть бійця з'явилася на сайті мерії у вівторок, 27 квітня.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

За інформацією Городенківської міськради, Іван Ковалевський з позивним «Африка» загинув від кулі снайпера у зоні ООС 26 квітня. Він був уродженцем села Колінки.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті учасника АТО уродженця села Колінки – Ковальовського Івана Івановича «Африка», який загинув 26.04.2021 року від кулі ворожого снайпера», - сказано в повідомленні.

У той же час в штабі ООС повідомляли, що напередодні на Донбасі не було загиблих. За даними ранкового зведення, бойовики дев'ять разів обстріляли позиції українських військових, один боєць ЗСУ отримав осколкове поранення.

Нагадаємо, у вечірньому зведенні ООС повідомлялося про 6 обстрілів без втрат серед бійців ЗСУ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: