На Донбасі підірвалася машина з військовими, є загиблі і поранені

Читать на русском
На Донбасі 27 квітня на невідомому пристрої підірвався автомобіль бійців ООС. Загинув один військовий, ще троє отримали поранення.
фото Oleksandr Makhov

У вівторок, 27 квітня, на Донбасі на невідомому пристрої підірвався автомобіль бійців ООС. Загинув один військовий, ще троє отримали поранення.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС.

«Вистава» закінчилася: чому Росія відводить військаЧому Росія відводить війська від українських кордонів і чи отримала вона бажане від цього, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Сьогодні, 27 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», в результаті підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав травми несумісні з життям. Ще три військовослужбовців отримали бойові травми», - йдеться в повідомленні.

Поранених військових доставили до медзакладу, де їм надали медичну допомогу. Зараз їхній стан задовільний.

На місці підриву працює керівний склад військової частини і робоча група Військової служби правопорядку ЗС України, додали в штабі.

Нагадаємо, сьогодні на Прикарпатті заявили, що 26 квітня в зоні ООС від кулі снайпера загинув український військовий Іван Ковалевський. При цьому штаб ООС в своїх зведеннях про жертви не повідомляв.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: