В Індонезії офіційно визнали екіпаж підводного човна Nanggala загиблим

Читать на русском
Підводний човен зник ще 21 квітня. Його корпус знайшли недалеко від місця зникнення на глибині, що перевищує стійкість ПЧ
KRI Nanggala 402Відкрите джерело

Влада Індонезії офіційно визнала загибель 53 членів екіпажу підводного човна Військово-Морських сил країни KRI Nanggala 402, корпус якого 24 квітня був виявлений на глибині 850 метрів. Крім того, підводний човен офіційно визнали потонулим.

Про це 24 квітня повідомляє BBC.

«Частини підводного човна, а також уламки, в тому числі молитовні килимки, були виявлені недалеко від місця зникнення», - сказано в заяві військово-морського флоту Індонезії, присвяченій ситуації з підводним човном.

Серед знайдених предметів - частини торпеди, пляшки з мастилом, яка, як вважають, використовувалася для змащення перископа, а також вже згадувані молитовні килимки.

KRI Nanggala 402 - один з п'яти підводних човнів, які експлуатуються ВМС Індонезії. Човен побудований у ФРН в 1979 році,

Нагадаємо, 21 квітня стало відомо про зникнення підводного човна ВМС Індонезії. Екіпаж перестав виходити на зв'язок. На борту субмарини було 53 людини.

Пізніше під час пошукової операції були виявлені сліди розливу нафти, помітні з повітря. Під час пошуків гідролокатор на короткий час зафіксував об'єкт, який рухався під водою зі швидкістю 2,5 вузла на годину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: