ВМС Аргентини не змогли виявити зниклий підводний човен

Читать на русском
Сигнали, які були зафіксовані аргентинськими військовими, від зниклої в Атлантиці підводні човни San Juan не допомогли виявити моряків.

Сигнали, які були зафіксовані аргентинськими військовими, від зниклого в Атлантиці підводного човна San Juan не допомогли виявити моряків.

Як інформує «Слово і Діло» з посиланням на Reuters, про це заявив представник ВМС країни Габріель Галеассі.

США направили до Корейського півострова два атомних підводних човниАмериканський ударний атомний підводний човен ВМС США «Таксон» (SSN-770) увійшов у акваторію Японського моря.

«Ми проаналізували ці сигнали, які, як нам відомо, були нестійкими і слабкими. Вони не допомогли визначити місце розташування на карті, щоб допомогти нам у пошуках», - повідомив він.

Американська компанія-оператор супутникового зв'язку Iridium Communications Inc. також прокоментувала повідомлення про отримані семи сигналах. Там пояснили, що в останній раз підводний човен виходила на зв'язок через мережу Iridium в день зникнення, 15 листопада.

Отримані після цього сигнали, на думку оператора, не належать зниклої субмарині. У Iridium Communications припустили, що вони могли виходити від інших кораблів в цьому районі, в тому числі і від тих, які беруть участь у пошуках.

До пошуків підводного човна San Juan підключилася авіація Бразилії, Великобританії, США та Чилі. У зоні пошуків досі зберігається сильне хвилювання. У ВМС Аргентини підкреслюють, що запасів повітря на підводному човні може вистачити на 90 днів, також на San Juan було досить прісної води і харчування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: