Українські моряки приєднаються до військових навчань Туреччини

Читать на русском
Українські моряки приєднаються до навчання ВМС Турецької Республіки Dogu Akdeniz – 2021, яке сплановане на кінець цього року.
Фото - Міноборони.

Українські моряки приєднаються до навчання ВМС Турецької Республіки «Dogu Akdeniz – 2021» («Східне Середземномор‘я – 2021»), яке сплановане на кінець цього року.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

«ВМС ЗС України взяли участь у початковій конференції з планування навчання ВМС Турецької республіки «Dogu Akdeniz – 2021» Військово-Морські Сили ЗС України взяли участь у початковій конференції з планування навчання ВМС Турецької Республіки «Dogu Akdeniz – 2021» («Східне Середземномор‘я – 2021»), яке сплановане на кінець цього року в Західній частині Середземного моря», - йдеться у повідомленні Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Представники ВМС ЗС України обговорили формат участі української сторони, у тому числі залучення офіцерів ВМС ЗС України до складу багатонаціонального штабу навчання, а також стажування офіцерів на борту корветів ВМС Туреччини класу ADA (MILGEM) під час навчання.

Раніше «Слово і діло» писало, у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: