МОЗ працюватиме над збільшенням поставок Pfizer в Україну – Степанов

Читать на русском
Степанов додав, що МОЗ має багато роботи з донесення правди про вакцини населенню, оскільки багато українців наслухалися негативу зі ЗМІ
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Міністерство охорони здоров'я України буде і надалі працювати над тим, щоб збільшити поставки в Україну вакцини виробництва саме компанії Pfizer.

Про це міністр охорони здоров'я Максим Степанов написав у своєму Facebook.

«Сьогодні щеплення вакциною Pfizer отримали підопічні та персонал Пуща-Водицького психоневрологічного інтернату. Медичні працівники кажуть, що вакцинувати препаратом дуже зручно. Тому ми будемо і далі працювати над тим, щоб збільшити поставки Pfizer», - зазначив міністр.

Степанов додав, що МОЗ має багато роботи з донесення правди про вакцини населенню.

«Дехто зізнався: багато негативу чув про вакцини з телеекранів, і саме цим викликані побоювання. Але ми продовжуємо працювати над тим, щоб доносити людям правдиву інформацію, доводити на власному прикладі безпеку вакцин як єдиного засобу захисту проти тяжкого перебігу хвороби. Здоров'я українців для нас пріоритет», - підкреслив глава МОЗ.

Нагадаємо, Україна в травні-червні 2021 року повинна отримати ще дві партії вакцин від COVID-19 в рамках глобальної ініціативи COVAX. Серед них буде партія вакцин виробництва компанії Pfizer.

А першу партію вакцини Pfizer (117 тисяч доз) привезли 16 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: