В Україні розпочали робити щеплення препаратом Pfizer

Читать на русском
Київська область отримала перші 1170 доз вакцини компанії Pfizer для щеплення працівників і мешканців будинків для людей похилого віку.

У неділю, 18 квітня, в Україні стартувала вакцинація населення препаратом Comirnaty від компаній Pfizer і BioNTech - перші щеплення вакциною Comirnaty зробили в Київській області.

Про це повідомила Київська обласна державна адміністрація на сторінці в Facebook.

Стримування пандемії: яку стратегію обрали країни-лідери за темпами вакцинаціїЯкі країни найшвидше вакцинують своє населення і що їм допомогло пришвидшити темпи боротьби з коронавірусом, читайте в матеріалі Слово і діло.

Київська область отримала перші 1170 доз вакцини компанії Pfizer для щеплення працівників і мешканців будинків для людей похилого віку.

«Туди, згідно з визначеним графіком, будуть виїжджати наші мобільні бригади і робити щеплення», - розповіли в ОДА.

Сьогодні вакцинація має початися у двох спеціалізованих установах Київської області. У Бородянському психоневрологічному інтернаті вакцинують 78 працівників і 42 жителів, а в Білоцерківському психоневрологічному інтернаті - 84 працівників та 12 жителів.

Серед перших щеплення вакциною Comirnaty отримала в.о. директора Бородянського психоневрологічного інтернату Інна Іваненко.

Раніше повідомлялося про те, що в Україні масова вакцинація від коронавірусу всіх охочих розпочнеться тоді, коли в країні буде мінімум 1 млн доз вакцин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: