З «червоної» зони завтра вийде ще одна область

Читать на русском
З 25 квітня з «червоної» зони карантину вийде ще одна область і перейде до «жовтої». Рішення ухвалила спецкомісія сьогодні на засіданні.
фото Думська

З 25 квітня з «червоної» зони карантину вийде Одеська область. Вона переходить до «жовтої». Рішення ухвалила спецкомісія сьогодні на засіданні.

Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов у суботу, 24 квітня, в Telegram.

Великдень-2021: як святкуватиме Україна та які обмеження запроваджували інші країниЯким буде карантин на Великдень-2021 і з якими обмеженнями відсвяткували західні країни, розібралося Слово і діло.

За його словами, сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 годин 00 хвилин 25 квітня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Одеської області, і застосувати на території Одеської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки», - написав він.

Нагадаємо, адаптивний карантин в Україні продовжили до кінця червня. Однак і після цієї дати його знову можуть продовжити.

У МОЗ анонсували, що найближчим часом з «червоної» зони карантину можуть вийти Київ і ще п'ять областей - Львівська, Київська, Запорізька, Одеська та Полтавська. Санлікар Віктор Ляшко назвав терміни виходу Києва з «червоної зони».

Також повідомлялося, що на Великдень по всій Україні не планують додаткових обмежень. У той же час у Києві затвердили вимоги до богослужінь у храмах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: