У Кабміні не виключають чергове продовження карантину влітку

Читать на русском
Адаптивний карантин в Україні можуть продовжити і після 30 червня. Все буде залежати від ситуації з COVID. Про це заявили в Кабміні.
Фото Слово і діло

Адаптивний карантин в Україні можуть продовжити і після 30 червня. Рішення прийматимуть, враховуючи ситуацію з коронавірусом в країні.

Про це заявив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов в ефірі «Україна 24» у п'ятницю, 23 квітня.

Великдень-2021: як святкуватиме Україна та які обмеження запроваджували інші країниЯким буде карантин на Великдень-2021 і з якими обмеженнями відсвяткували західні країни, розібралося Слово і діло.

Зокрема, йому задали питання щодо продовження карантину до 30 червня і чи варто очікувати продовження і після цієї дати.

«Я не думаю, що це (карантин, - ред.) тільки на два місяці думаю, бо коли ми заходили в цю надзвичайну ситуацію, ми розуміли, що це на довгий період. Залежно від конкретних обставин протягом короткого часу, ми зараз вже в третій хвилі, відповідно продовжуються карантинні обмеження», - сказав Немчінов.

За його словами, все залежить від самих українців і дотримання вимог МОЗ.

Нагадаємо, Кабмін продовжив до 30 червня 2021 року адаптивний карантин і режим НС.

В Україні за минулу добу виявили 14 277 нових випадків COVID. Найбільше - у Дніпропетровській, Харківській областях, а також у Києві.

Раніше в МОЗ повідомляли, що чекають новий спалах захворюваності на COVID-19 після Великодня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: