Уруський не встиг до квітня повністю укомплектувати штат Мінстратегпрому

Читать на русском
У Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості зараз працює вдвічі менше співробітників, ніж обіцяв Олег Уруський.
Слово і діло

Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський не виконав обіцянку до квітня укомплектувати штат свого відомства.

Обіцянку Уруський давав 30 грудня, нагадує «Слово і діло».

В інтерв'ю Уруський розповів, що за кілька місяців роботи міністерства була затверджена його структура, штатний розклад і бюджет. Також є свої приміщення на вулиці Лисенка і Франка, відбувається відбір кадрів.

«Станом на 24 грудня 2020 року вже призначені на посади 73 людини, набір яких відбувався за конкурсом або за переведенням. Штат міністерства передбачений на 333 людини, і за перший квартал 2021 року ми плануємо укомплектувати його, як годиться. Тим більше, що зацікавленість в роботі в рядах Мінстратегпрому досить висока: після оголошення конкурсів на ті чи інші посади було подано в середньому не менше шістдесяти заяв від кандидатів на кожну посаду», – сказав він.

Як повідомили «Слово і діло» в міністерстві, станом на 31 березня його фактична чисельність становила 150 осіб. Тобто вдвічі менше, ніж штатна.

Зважаючи на те, що в Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості ще не працює 333 людини, Уруський обіцянку провалив.

Нагадаємо, як міністри Шмигаля виконують обіцянки, можна подивитися на інфографіці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: