На півдні Росії створили нову дивізію

Читать на русском
На півдні Росії була створена ще одна мотострілецька дивізія. Про це розповів міністр оборони РФ Сергій Шойгу.
Лента.ру

На півдні Росії була створена ще одна мотострілецька дивізія. Про це розповів міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Він назвав створення дивізії головним із заходів у рамках вдосконалення бойового складу.

Між молотом і ковадлом: чи перейде Росія в атаку проти УкраїниЗростання напруженості на кордонах з Україною спричинене бажанням Росії продемонструвати свою міць і значення.

Російський міністр також пояснив, що нарощувати бойові можливості військ Південного військового округу спонукає нестабільне становище справ в низці країн Близькосхідного регіону і Закавказзя.

Нагадаємо, Міноборони РФ оголосило про початок контрольної перевірки військ два тижні тому. Тоді повідомлялося, що протягом місяця російська армія проведе понад чотири тисячі навчань по всій країні. Напередодні в РФ заявили, що перевірка військ закінчиться протягом двох тижнів.

Українська розвідка оцінює чисельність російських військ в анексованому Криму та біля кордонів України в 90 тисяч військових.

Раніше очільник ООС Сергій Наєв розповів, що рівень військової загрози з боку Росії оцінюється, як високий. Загальна чисельність військ Росії на українському кордоні перевищила 103 тисячі військовослужбовців.

Також, вчора президент України Володимир Зеленський випустив відеозвернення, основною думкою якого стала пропозиція президенту РФ Володимиру Путіну провести зустріч на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: