Росія перекидає військові катери в Чорне море

Читать на русском
Також повідомляється, що екіпажі катерів КФЛ у взаємодії з силами Чорноморського флоту візьмуть участь в залікових морських навчаннях.

Понад десять військових катерів Каспійської флотилії Росія перекидає в Чорне море.

Про це в четвер, 8 квітня, повідомила прес-служба Південного військового округу РФ.

«У рамках здачі контрольної перевірки за зимовий період навчання більше 10 десантних і артилерійських катерів і суден КФЛ ПВО здійснюють міжфлотський перехід із Каспійського до Чорного моря. Перед виходом з пункту базування в Махачкалі екіпажі катерів відпрацювали повний цикл базової підготовки та виконали курсові завдання в морі», - йдеться в повідомленні.

Вік НАТО не бачити. Колонка Леоніда ШвецяЗатримано Юрія Зонтова – співробітника Служби зовнішньої розвідки і брата судді Павла Вовка. Непогано б, щоб внутрішнє розслідування торкнулося ширшого кола питань, ніж посередництво розвідника в схемах брата.

Також повідомляється, що екіпажі катерів КФЛ у взаємодії з силами Чорноморського флоту візьмуть участь в залікових морських навчаннях.

Водночас Адміністрація морських портів України повідомляє, що 8 квітня український військово-морський флот розпочав навчання у Чорному морі. Через це обмежена робота в найбільших портах.

«У портах Херсон, Ольвія, Чорноморськ, Одеса, Південний, Миколаїв обмежена лоцманська проводка через військові навчання ВМС ЗСУ», - йдеться в повідомленні.

Раніше в Кремлі прокоментували обурення Заходу перекиданням військ Росії до українських кордонів. Російська армія нібито нікому не загрожує і перебуватиме біля кордонів стільки, скільки забажає - поки президент РФ Володимир Путін не віддасть інший наказ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: