Біля Тунісу затонуло судно з мігрантами

Читать на русском
Біля узбережжя Тунісу сталася аварія корабля. Загинув 41 мігрант, в тому числі одна дитина. Врятувати вдалось лише трьох людей.
AP Photo/Bruno Thevenin

Біля узбережжя Тунісу сталася аварія корабля. Загинув 41 мігрант, в тому числі одна дитина. Врятувати вдалось лише трьох людей.

Про це йдеться в повідомленні Міжнародної організації з міграції.

Зазначається, що трагедія сталася ввечері біля узбережжя Сиди Мансур в південно-східній частині Тунісу. З води дістали тіла 41 людини.

Трудова міграція: скільки українців працювали за кордоном в 2019-2021 рокахСтаном на 2021 рік за кордоном на заробітках може перебувати близько 2,5-3 мільйонів українців.

Береговій охороні вдалося врятувати трьох постраждалих. За попередньою інформацією, всі загиблі - вихідці з Африки.

Пошукова операція триває.

«Ця трагічна загибель людей ще раз наголошує на необхідності активізувати і розширити пошуково-рятувальні операції, що проводяться в Центральному Середземномор'ї, де в цьому році загинули близько 290 осіб. Солідарність у всьому регіоні і підтримка національних властей в їх зусиллях щодо запобігання загибелі людей і судовому переслідуванню контрабандистів і торгівців людьми повинні стати пріоритетом», – зазначили в Міжнародній організації з міграції.

Нагадаємо, уряд США має намір надсилати фінансові транші країнам Центральної Америки, з яких до Штатів потрапляє багато незаконних мігрантів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: