В Україні від COVID почали вакцинувати співробітників МВС

Читать на русском
В Україні сьогодні, 17 квітня, розпочали вакцинацію співробітників системи органів МВС від COVID-19. Щеплювати працівників будуть вакцинами Sinovac та Pfizer.
http://mvs.gov.ua

В Україні сьогодні, 17 квітня, розпочали вакцинацію співробітників системи органів МВС від COVID-19. Щеплювати працівників будуть вакцинами Sinovac та Pfizer.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Сьогодні ми розпочали вакцинацію співробітників системи органів МВС від COVID-19. Першими вакцинуємо працівників, які найбільш контактують з населенням: гарнізони аеропортів Бориспіль та Жуляни, підрозділи НГУ у зоні ООС, працівники громадської безпеки, підрозділи патрульної поліції. Далі вакцинуємо усіх співробітників системи МВС: Нацполіцію, ДСНС, Нацгвардію, Прикордонну службу, Сервісні центри, вищі навчальні заклади, Експертну службу, співробітників МВС», – йдеться в повідомленні.

Стримування пандемії: яку стратегію обрали країни-лідери за темпами вакцинаціїЯкі країни найшвидше вакцинують своє населення і що їм допомогло пришвидшити темпи боротьби з коронавірусом, читайте в матеріалі Слово і діло.

Наступним етапом медики МВС будуть вакцинувати також родини робітників. Загалом з родинами планують охопити близько 800 тисяч осіб. Вакцинувати будуть виключно добровільно. Щеплювати працівників системи МВС будуть препаратом CoronaVac, розробленою китайським фармацевтичним підприємством Sinovac Biotech, та Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України скасувало дозвіл на позачергову вакцинацію від коронавірусу публічних осіб залишковими дозами. Відповідний наказ був підписаний 16 квітня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: