Малюська виставив на онлайн-аукціон свою роботу

Читать на русском

Міністр юстиції України Денис Малюська в соцмережі Facebook продає колаж зі своїх фото за допомогою блокчейн-технологій.

Міністр юстиції України Денис Малюська в соцмережі Facebook продає колаж зі своїх фото за допомогою блокчейн-технологій.

Про це міністр написав на своїй сторінці в Facebook і оприлюднив відповідне фото.

«Поки в'язниця в Ірпені пішла на нове коло аукціону, спробую роздобути трохи грошей для в'язниць іншим шляхом, так що: виставляю на аукціон свою роботу - колаж «the sea is temporarily unavailable». Рідкісний шанс дешево придбати NFT крипто-шедевр мистецтва! Зробити ставку на аукціоні можна за посиланням в коментарі. І якщо раптом хто пропустив - в світі відбувається революція в колекціонуванні та мистецтві. На ринок вийшли унікальні маркери (NFT), які дозволяють закріплювати предмети цифрового мистецтва за певним власником в блокчейн-платформах. NFT почали використовувати не тільки для продажу фото/відео/графіки, але і твітів або вірутальних кросівок. Ціни окремих об'єктів - мільйони доларів (при тому, що їх повні аналоги без токена часто знаходяться в загальному безкоштовному доступі)», - пише Малюська.

Міністр додав, що не знає, чи буде це просто хвиля хайпу, яка швидко спаде, або довгостроковий тренд у мистецтві, але він хоче скористатися можливістю та створити і продати свій NFT.

«Стартова ціна - 1 ефіріум. Отримані кошти (за вирахуванням податків) підуть до спецфонду Лук'янівського слідчого ізолятора на ремонт безкоштовних камер. Дружина каже, що ніхто не купить, але кого з видатних художників цінували за життя?», - пише малюська.

Раніше Мін'юст змінив дату аукціону продажу першої української в'язниці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: