Мін'юст змінив дату аукціону з продажу першої української в'язниці

Читать на русском
Аукціон із продажу Ірпінського виправного центру не відбувся - були відсутні пропозиції.  Новий буде у квітні.
Фото - «Слово і діло».

Аукціон із продажу Ірпінського виправного центру не відбувся - були відсутні пропозиції. Про це повідомив очільник Мін'юсту Денис Малюська.

«Потенційні покупці розцінили стартову ціну як занадто високу і заявок не подали. Аукціон переноситься на квітень зі зниженням стартової ціни», - пояснив міністр.

У Мін'юсті назвали перші в'язниці на приватизацію у 2021 роціВ Україні першими виставлять на аукціон земельні ділянки та будівлі пенітенціарних установ Ірпеня, Львова та Одеси.

Нагадаємо, Міністерство юстиції має намір виставити на продаж 35 українських в'язниць. Кожна з них вже припинила свою профільну діяльність.

Раніше Ірпінський виправний центр (№132), розташований у селищі Коцюбинське Київської області, був виставлений на продаж. Стартова ціна лота становила 220 211 588 гривень. Площа виставлених на продаж будівель становила 24 тисячі квадратних метрів.

Згідно з даними на сайті Фонду держмайна, площа виставлених на продаж будинків досягає 24 тисяч квадратних метрів, вони розташовані на земельній ділянці площею понад 8 гектарів.

Раніше Денис Малюська назвав дві перші в'язниці на приватизацію у 2021 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: