Спецпідрозділи Росії готують провокації на Донбасі – штаб ООС

Читать на русском
Спецпідрозділи Росії готують низку провокацій на Донбасі - їхнє головне завдання полягає у нанесенні втрат особовому складу.

Спецпідрозділи Росії готують низку провокацій на Донбасі - їхнє головне завдання полягає у нанесенні втрат особовому складу.

Про це заявив заступник командувача Об'єднаних сил, генерал-майор Віктор Ганущак під час поїздки до зони ООС, передає Укрінформ.

За його словами, в подальшому можлива ескалація ситуації на Донбасі.

Війна чи мир: як США підтримують УкраїнуСполучені Штати Америки запровадили проти Російської Федерації санкції для того, щоб знизити загрозу війни.

«Будуть провокаційні обстріли, противник буде провокувати. У них стоїть завдання - нанести максимум втрат особовому складу. Це доводить снайперський вогонь, де застосовуються спецпідрозділи Російської Федерації безпосередньо», - заявив Ганущак.

Він додав, що спецпідрозділи РФ використовуються, щоб спровокувати у відповідь вогонь і використовувати це в інформаційній площині.

«Вони сюди заїжджають, вони відпрацьовують, а також іноді бойовики, які знаходяться в траншеях, не знають, що заходять фахівці і працюють окремо за завданнями керівництва 1-го і 2-го армійського корпусу. Завдання у них стоїть - завдати шкоди, щоб спровокувати у відповідь вогонь», - пояснили в штабі ООС.

Раніше повідомлялося про те, що кількість російських військ на кордоні України продовжує збільшуватися, однак, про настання поки мова не йде.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: