Зі Львова до Ужгорода знову буде ходити поїзд

Читать на русском
УЗ з 16 квітня відновлює курсування потяга Львів - Ужгород, який був скасований більше року тому.
фото УНІАН

«Укрзалізниця» на цьому тижні відновлює курсування поїзда Львів - Ужгород, який був скасований більше року тому.

Про це повідомили у пресслужбі УЗ.

УЗ, митниця, «Нафтогаз»: які збитки виявила Держаудитслужба в 2020 роціНафтогаз у 2020 році завдав державі збитків на 75,5 млрд гривень, Укрзалізниця – на 372 млн гривень.

«16 квітня на Львівській залізниці відновлюється рух регіонального поїзда №829/830 сполученням Львів - Ужгород», - йдеться в повідомленні.

Як відзначили в УЗ, скасований більше року назад поїзд відновлений з метою «з'єднати чи не найпривабливіші міста і містечка Закарпаття та Карпат для безпечного весняного відпочинку в горах без скупчення людей».

Поїзд відправлятиметься з Ужгорода в 5:13 щодня, крім середи, прибуваючи до Львова о 10:59. Зворотній рейс зі Львова відправлятиметься щодня, окрім вівторка, о 16:37, прибуваючи до столиці Закарпаття о 22:22.

Поїзд курсуватиме із зупинками на станціях Миколаїв-Дністровський, Стрий, Сколе, Тухля, Славське, Лавочне, з.п. Опорець, Воловець, Свалява, з.п. Карпати, Мукачеве, Батьово, Чоп.

Вартість проїзду залишиться до 75 грн, обіцяють в УЗ.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що «Укрзалізниця» тимчасово скорочує кількість рейсів пасажирських поїздів на західну Україну. Причиною називають низький попит.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: