Потяги до Полтавської області поки що не скасовують – УЗ

Читать на русском
Рух поїздів до Полтавської області, яка через два дні переходить до червоної зони карантину поки не скасовують.
фото УНІАН

Рух поїздів до Полтавської області, яка через два дні переходить до «червоної» зони карантину, поки не скасовують. Рішення ухвалять протягом тижня.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці» у вівторок, 13 квітня.

Шмигаль відповів на прохання Кличка про запровадження загальнонаціонального локдаунаПрем'єр-міністр Денис Шмигаль відповів на вимогу мера Києва Віталія Кличка запровадити загальнонаціональний локдаун в Україні.

За інформацією компанії, поки поїзди далекого прямування курсують без змін. Також поки не обмежується продаж квитків і висадка-посадка пасажирів.

«Укрзалізницею, Міністерствами інфраструктури та охорони здоров'я протягом тижня будуть оброблені і подані пропозиції щодо організації перевезень в регіоні», - йдеться в повідомленні.

«Полтава є стратегічно важливим транспортним вузлом, тому рішення про додаткові обмеження будуть прийматися після детального аналізу тижневої динаміки розвитку епідеміологічної ситуації. Про запровадження обмежень і їх характер УЗ повідомить додатково», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що з четверга, 15 квітня, Полтавська область переходить до «червоної» зони карантину. У регіоні будуть діяти спецперепустки для проїзду у громадському транспорті.

З 11 квітня «червоною» стала Харківська область.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: