У КМДА розповіли, скільки будинків вже відключили від тепла

Читать на русском
У Києві 12 квітня відключили опалення вже у понад 3 тисячах житлових будинків. Повністю відключити всі будинки хочуть за 5 днів.
24tv.ua

У Києві в понеділок, 12 квітня, у зв'язку з потеплінням почали відключати опалення у житлових будинках. Сьогодні без тепла залишилися вже кілька тисяч будинків.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Локдаун у Києві: рішення щодо продовження або скасування ухвалять 14 квітняУ Києві 14 квітня відбудеться засідання комісії з надзвичайних ситуацій. На ньому ухвалять рішення - чи треба продовжувати локдаун.

«Сьогодні в столиці почали відключення житлових будинків від послуги централізованого опалення. Станом на 14:00 12 квітня теплопостачання припинено у понад 3 тисячах будинків. На повне згортання роботи розгалуженої системи теплопостачання столиці, яка налічує понад 2,7 тис. км теплових мереж, необхідно близько п'яти днів», – йдеться в повідомленні.

Киянам нагадали, що для початку кампанії з відключення опалення, необхідно щоб середньодобова температура повітря становила вище +8 градусів протягом трьох діб.

При цьому будь-яка житлова громада може відключитися від опалення – прийняти рішення в загальнобудинкових зборах і подати відповідний протокол теплопостачальній компанії.

Нагадаємо, опалювальний сезон планували завершити у Києві 5 квітня. Але його завершення перенесли на кілька днів через похолодання.

На цьому тижні у Києві ухвалять рішення – продовжувати або скасовувати жорсткий локдаун.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: