Влада Харкова просить пільговиків не користуватися транспортом у години пік

Читать на русском
З 11 квітня Харків знаходиться у «червоній» зоні карантину - сьогодні від самого ранку співробітники поліції склали десятки протоколів на приватних перевізників.

З 11 квітня Харків перебуває у «червоній» зоні карантину - відсьогодні від самого ранку співробітники поліції склали десятки протоколів на приватних перевізників за порушення правил перевезення пасажирів в умовах карантину.

Про це заявив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов у Facebook.

Від 5 до 8 днів: скільки часу проводять у заторах водії в різних містах світуКиївські водії в минулому році провели в дорожніх корках близько 8 днів і 15 годин. Як в інших містах світу – на інфографіці.

«Харків'яни, звертаюся до вас! Сьогодні в наших із вами силах не допустити транспортного колапсу в місті. Переконливо прошу вас: дотримуйтесь карантинних обмежень, будьте терпимі один до одного, до водіїв, до всіх, хто допомагає організувати роботу громадського транспорту. Від цього зараз багато що залежить», - написав він.

Терехов також звернувся до пасажирів пільгових категорій і попросив по можливості не користуватися транспортом у ранкові та вечірні години пік.

«Це дасть нам можливість розвантажити транспорт в умовах карантину», - заявив він.

При цьому секретар міськради відзначив, що перевізники не будуть зменшувати кількість транспорту або скасовувати маршрути.

«Поліція продовжить стежити за дотриманням карантинних норм на багатолюдних транспортних терміналах, звідки харків'яни їдуть до станцій метро. Пасажири без масок в метрополітен допускатися не будуть. Без винятків», - підкреслив він.

Нагадаємо, сьогодні в МОЗ знову оновили зони карантину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: