В Ізраїлі уряд схвалив послаблення карантину

Читать на русском
В Ізраїлі дозволили більше скупчення людей на відкритому повітрі, а також на спортивних та мистецьких заходах. Таке рішення члени уряду взяли в ході телефонного голосування.
Укрінформ

В Ізраїлі дозволили більше скупчення людей на відкритому повітрі, а також на спортивних та мистецьких заходах. Таке рішення члени уряду взяли в ході телефонного голосування.

Про це повідомляє прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаніягу в Facebook.

В Ізраїлі дозволили велике скупчення людей на відкритому повітрі. Раніше в країні могли зібратися 50 осіб. Сьогодні є люди можуть збиратись до 100 осіб. Також збільшили кількість глядачів на великих стадіонах і відкритих просторах з 5 000 до 10 000 осіб. У закритих будівлях заповненість не повинна перевищувати 40% від площі будівлі.

Також заповнюваність на заходах без сидячих місць та/або з їжею на відкритому повітрі збільшується з 500 до 750 осіб.

Якщо завтра локдаун: робота над помилками з досвідом в один рікЯкі висновки може зробити держава напередодні нових локдаунів зважаючи на досвід життя з коронавірусом в один рік – аналізував політолог Олександр Радчук.

Крім цього, більше людей зможе одночасно відвідувати музеї: один відвідувач на 7 кв. м. Крім збільшення кількості людей, також дозволили продаж напоїв під час культурних заходів, на яких передбачені сидячі місця для глядачів.

Щодо транспорту, то тут будуть діяти нові правила. Раніше наповнюваність транспорту пасажирами на сидячі місця становила 50%, то тепер можна перевозити до 75%. Поки уряд встановив ці правила до 22 квітня.

Нагадаємо, в Ізраїлі стартував четвертий етап виходу з карантину. У рамках пом'якшення дозволена робота басейнів, ярмарків та різних туристичних атракціонів.

Додамо, Ізраїль з 16 березня, відновив авіасполучення з усіма країнами світу, яке раніше було обмежене через пандемію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: