В Ізраїлі стартував четвертий етап виходу з карантину

Читать на русском
У неділю, 21 березня, в Ізраїлі стартував четвертий етап пом'якшення карантину - він передбачає проведення заходів на відкритому повітрі з істотною кількістю учасників.

У неділю, 21 березня, в Ізраїлі стартував четвертий етап пом'якшення карантину - він передбачає проведення заходів на відкритому повітрі з істотною кількістю учасників.

Про це повідомляє Newsru.co.il.

У рамках пом'якшення дозволена робота басейнів, ярмарків та різних туристичних атракціонів. Також, у рамках «зеленого» стандарту, дозволена робота ярмарків у будівлях.

Допускається проведення заходів з сидячими місцями без їжі та напоїв. У закритих приміщеннях до 5 тисяч місць можна заповнювати 75% місць або не більше 1000 осіб, понад 5 тисяч місць - до 30% місць або не більше 3000 осіб. На відкритих майданчиках до 10 тисяч місць можна заповнювати 75% місць, але не більше 3 тисяч осіб, понад 10 тисяч місць - до 30% місць, але не більше 5000 місць.

Знято заборону на проведення ярмарок у торгових центрах. Можуть встановлювати кіоски й лотки на території торгових центрів.

На туристичних об'єктах «фіолетового» стандарту діє обмеження в 15 квадратних метрів для однієї людини.

Крім цього, уряд скасував квоту на добовий прийом пасажирів у аеропорту Бен-Гуріона. Тепер пропускна здатність буде визначена з урахуванням необхідності дотримуватися дистанції між людьми і проводити тестування на коронавірус.

Раніше повідомлялося про те, що Ізраїль відновлює авіасполучення з усіма країнами.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: