Пробне ЗНО через локдаун перенесли ще в одній області

Читать на русском
Через локдаун і обмеження на громадському транспорті Миколаївська область переносить пробне ЗНО. Воно відбудеться 24 квітня.
Слово і діло

Через локдаун і обмеження на громадському транспорті Миколаївська область переносить пробне ЗНО. Воно відбудеться 24 квітня.

Про це сказано у повідомленні на сайті Центру оцінювання якості освіти.

Календар ЗНО-2021: дати основної сесії, оголошення результатів, подання документівОсновні дати ЗНО-2021 щодо реєстрації, завантаження запрошення, тестування, оприлюднення результатів, подання документів до вишів.

Через карантинні обмеження пробне ЗНО в Києві, Чернігівській і Миколаївській областях відбудеться 24 квітня. В інших регіонах воно відбудеться за планом 10 квітня.

Для учасників пробного ЗНО буде доступне завантаження тестових зошитів. Але будуть відрізнятися дати ознайомлення з тестовими зошитами, а також дати внесення відповідей до спеціального сервісу для визначення результатів пробного ЗНО.

Ті учасники, які будуть проходити оцінювання 10 квітня, зможуть занести свої відповіді 10-14 квітня, тобто згідно з попередніми планами. Учасники з Києва, Чернігівської та Миколаївської областей - з 24 до 28 квітня.

Результати пробного ЗНО розмістять в особистих кабінетах всіх учасників оцінювання до 30 квітня.

Нагадаємо, в Києві і Чернігівській області перенесли проведення пробного ЗНО в 2021 році на 24 квітня через карантинні обмеження.

Також повідомлялося, що школи в Києві можуть завершити цей навчальний рік для 11-класників ще в квітні через підготовку до ЗНО.

Крім того, ми зібрали календар ЗНО-2021.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: