«Право на владу»: чи поширять локдаун на всю країну та чи прискорять вакцинацію

Читать на русском
У прямому ефірі токшоу Право на владу о 21.45 сьогодні йтиметься про те, що в Україні смертність від коронавірусу залишається на високому рівні, попри вакцинацію.
Слово і діло

У прямому ефірі токшоу «Право на владу» о 21.45 сьогодні йтиметься про те, що в Україні смертність від коронавірусу залишається на високому рівні, попри вакцинацію, а медична система майже вичерпала свої можливості, бо в МОЗ не можуть забезпечити більше ліжок із киснем.

У столиці запроваджений суворий карантин, та хворих менше не стає. Що далі? Чи поширять локдаун на всю країну? Чи справді можуть запровадити комендантську годину? Як надовго зачинились садочки та школи в Києві? Коли може запрацювати громадський транспорт? Чи буде прискорено процес вакцинації? Як нам усім пристосуватись до життя в умовах карантинних обмежень?

Про це йтиме мова цього четверга у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук, до студії прийдуть: міністр охорони здоров’я Максим Степанов, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, голова фракції «Голос» Ярослав Железняк, народний депутат, «Опозиційна платформа - за життя» Нестор Шуфрич, лікар-реаніматолог з Ізраїлю Борис Бриль, інфекціоніст, стратегічний консультант Вадим Арістов, міський голова Києва Віталій Кличко, головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім.І.І. Мечникова Сергій Риженко, епідеміолог, доктор медичних наук Наталія Виноград, заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко, волонтерка Наталія Попова, лідерка жіночого руху «За майбутнє» Ірина Суслова.

Відзначимо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 19 419 осіб, зафіксовано 464 летальних випадки, 10 032 пацієнти одужали. Про це свідчать дані МОЗ станом на ранок четверга, 8 квітня.

Нагадаємо, вже вакцинували проти коронавірусу 320 265 українців.

«Слово і діло» зібрало для вас історію появи вакцинації в світі, можливі побічні ефекти і її користь.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: