Степанов розповів, коли почнуть робити щеплення вакциною Sinovac

Читать на русском
До 10 квітня має завершитися лабораторний контроль вакцини CoronaVac розробки Sinovac, після цього вакцину відразу відправлять до регіонів.

До 10 квітня має завершитися лабораторний контроль вакцини CoronaVac розробки Sinovac, після цього вакцину відразу відправлять до регіонів.

Про це заявив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов в ефірі Україна 24.

Вакцина: історія появи, користь і побічні ефектиІсторія появи вакцинації у світі, можливі побічні ефекти та користь – на відео Слово і діло.

Він підкреслив, що зараз не існує жодних проблем із цією вакциною, а то, що вона може не пройти перевірку, «навіть теоретично не можливо».

«Є відповідні терміни лабораторного контролю. Ця вакцина, згідно з усіма нормативними документами повинна пройти лабораторний контроль. 10 квітня виповнюється лабораторний контроль і відразу ця вакцина почне використовуватися для проведення щеплень», - сказав Степанов.

Нагадаємо, 25 березня в Україну прибула перша партія вакцини CoronaVac розробки Sinovac. До Києва доставили 215 тисяч доз препарату і зараз він проходить перевірку перед відправленням до регіонів.

Також відзначимо, «Слово і діло» стежить за тим, як в Україні відбувається кампанія вакцинації населення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: