ЗСУ отримали ще п'ять модернізованих танків Т-64 і Т-72

Читать на русском
Роботи з ремонту та модернізації танків виконані з випередженням графіка і в умовах обмеженого фінансування
Основний бойовий танк Т-64Укроборонпром

Львівський бронетанковий завод передав Збройним силам України ще одну партію модернізованих і відремонтованих основних бойових танків Т-64 і Т-72 в кількості п'яти одиниць.

Про це повідомила пресслужба Державного концерну «Укроборонпром».

Танки оснащені новим обладнанням - системами управління вогнем, внутрішнього і зовнішнього зв'язку і комунікації, приладами денного і нічного бачення, камерами заднього виду, супутниковою навігацією і динамічним захистом.

Роботи з ремонту та модернізації танків виконані з випередженням графіка і в умовах обмеженого фінансування. За два місяці це вже друга партія танків, яка надходить до ЗСУ з цехів ЛБТЗ.

Нагадаємо, Державне підприємство «Київський бронетанковий завод» передало Збройним силам України ще три основних бойових танки Т-72, модернізованих до версії АМТ.

Харківський бронетанковий завод 15 березня передав Збройним Силам України партію з дев'яти основних бойових танків Т-64БВ. Всі машини пройшли капітальний ремонт і модернізацію.

17 березня Збройні Сили України отримали від Львівського бронетанкового заводу партію модернізованих основних бойових танків Т-64 і Т-72.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: