Українська армія отримала партію модернізованих танків Т-64БВ

Читать на русском

Харківський бронетанковий завод 15 березня передав Збройним Силам України партію з дев'яти основних бойових танків Т-64БВ. Всі машини пройшли капітальний ремонт і модернізацію.

Про це повідомляє пресслужба Державного концерну «Укроборонпром».

Відзначається, що замовлення на ремонт і модернізацію танків на заводі виконали з істотним випередженням термінів - і це при тому, що контракт виконувався в умовах обмеженого фінансування.

Основний бойовий танк Т-64БВ зразка 2017 року - це остання модифікація основного українського танка Т-64Б «Булат» (який, своєю чергою, представляє до себе прекрасну модернізацію старого радянського танка Т-64). Т-64БВ має оновлені нічні прилади спостереження, інтегрований у прицільний комплекс тепловізор, оновлений динамічний захист, сучасну цифрову радіостанцію, супутникову навігацію, модернізований двигун тощо. Все це дозволяє йому на рівних боротися практично з будь-якими новими модифікаціями, що належать ймовірному противнику.

Нагадаємо, 15 березня українській армії передали дослідні зразки берегового мобільного ракетного комплексу з протикорабельними ракетами «Нептун». Комплекс надійшов до складу Військово-Морських сил України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: