У Римі карантинний протест закінчився сутичками

Читать на русском
У Римі напередодні під час протестів проти карантинних обмежень демонстранти вступили в зіткнення з поліцією. Є затримані і постраждалі.
фото АР

У Римі напередодні під час протестів проти карантинних обмежень демонстранти вступили в сутички з поліцією. Повідомляється про постраждалих.

Про це повідомляє DW з посиланням на італійські ЗМІ.

Італія оголосила триденний локдаун на ВеликденьІталія впровадила загальнонаціональний локдаун на великодні вихідні з 3 по 5 квітня, щоб побороти новий спалах випадків коронавірусу.

Як пише видання, у Римі 6 квітня мешканці вийшли на карантинний протест. Кілька десятків людей намагалися прорвати оточення перед будівлею парламенту, повідомлялося про застосування піротехнічних засобів.

В акції взяли участь власники і співробітники ресторанів та інших закладів громадського харчування, туристичних магазинів і фітнес-центрів.

У Римі в квітні бари, кафе і ресторани працюють тільки «на винос» або в формі доставки. Власники бізнесу наполягали, що їм потрібно відкритися в звичайному режимі.

Під час мітингу відбулися зіткнення між поліцією і протестувальниками. За даними видання, серед демонстрантів є затримані і постраждалі.

Відзначимо, з початку пандемії в Італії підтверджено 3,6 млн випадків коронавірусу, в тому числі 111,7 тис. смертей.

Нагадаємо, на цьому тижні у Полтаві також проходив карантинний протест.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: