Винищувачі НАТО за тиждень сім разів перехоплювали літаки РФ

Читать на русском
Найчастіше винищувачі НАТО виявляли російські літаки над морем; в тому числі були перехоплені російські винищувачі Су-27
Винищувачі НАТО над БалтикоюBelgian Air Force

З 29 березня по 4 квітня винищувачі Північноатлантичного альянсу (НАТО) сім разів перехоплювали над Балтикою різні російські бойові літаки.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони Литви.

Згідно з повідомленням, 29 березня винищувачами НАТО були перехоплені один літак Іл-38 і два літаки Су-27; останні здійснювали політ з Калінінграда. 30 березня був перехоплений літак Іл-20, що летів з материкової Росії у Калінінград.

Міжнародні військові навчання: які маневри пройдуть в Україні в 2021 роціУкраїна в 2021 році проведе військові навчання за участю США, Великої Британії, Польщі та інших країн-членів НАТО.

31 березня літак Іл-20 здійснив політ з Калінінграда до материкової частини країни та також був перехоплений винищувачами. Того ж дня винищувачі НАТО перехопили два Су-27, які вилетіли з цього ж міста і повернулися і супроводжували літак Ту-134, що летів з материкової частини РФ в Калінінград.

31 березня винищувачі перехопили літак Іл-20.

2 квітня був перехоплений ще один Іл-20 і один Іл-76. Перший летів з Калінінграда на материк, у другого був протилежний шлях. Цього ж дня винищувачі також перехопили літак Ан-26.

Нагадаємо, 28 березня екіпажі катерів загону по боротьбі з підводними диверсійними силами та засобами Чорноморського флоту Росії провели навчання з протимінного і протидиверсійного захисту в акваторії Чорного моря.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: