У Зеленського обурилися ситуацією зі спецперепустками в Києві

Читать на русском
Київська влада повинна в терміновому порядку забезпечити працівникам підприємств критичної інфраструктури достатню кількість спецперепусток, заявили у Зеленського
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Києві склалася сумна ситуація зі спеціальними перепустками для переміщення по місту в умовах локдауну - ними не забезпечили частину співробітників підприємств критичної інфраструктури, через що 5 квітня їм було важко потрапити на робочі місця. Ця ситуація є неприпустимою.

Про це заявили в Офісі президента України.

Локдаун в Києві: які будуть обмеження та як отримати спецперепустку для транспортуКарантин у Києві посилюють із 5 квітня. Список обмежень, чи буде комендантська година, як отримати спецпропуск для транспорту – в матеріалі Слово і діло.

«З 5 квітня цього року перевезення в громадському транспорті в місті Києві може здійснюватися виключно за спеціальними перепустками. Друк спецперепусток, організація їх видачі та забезпечення спецперепустками всіх працівників підприємств критичної інфраструктури є відповідальністю влади міста Києва. Змушені констатувати, що це завдання не було виконане належним чином. З відповідних звітів і численних повідомлень бачимо, що без спецперепусток залишилася, серед іншого, і частина медичних працівників. Вважаємо таку ситуацію неприпустимою», - йдеться в повідомленні.

В ОПУ додали, що київська влада повинна в терміновому порядку забезпечити працівникам підприємств критичної інфраструктури достатню кількість спецперепусток для користування громадським транспортом.

Нагадаємо, з 5 квітня в Києві посилили локдаун. Закрито школи та дитсадки. Громадський транспорт працює тільки по спецбілетах.

«Слово і Діло» писало, як киянам отримати спецперепустку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: