У КМДА розповіли, хто зможе отримати спецперепустки на транспорт

Читать на русском
З понеділка, 5 квітня, в столиці запроваджуються спецпропуски для проїзду в громадському транспорті та метро - їх отримають працівники критичної інфраструктури.

З понеділка, 5 квітня, в столиці запроваджуються спецперепустки для проїзду в громадському транспорті та метро - їх отримають працівники критичної інфраструктури.

Про це РБК-Україна розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник.

«Ми вирішили, що громадський транспорт - це важливий елемент роботи в цілому, тому не стали повністю зупиняти його роботу, в тому числі й метро, ​​як це було минулої весни. Весь транспорт із 5 квітня у нас буде працювати у режимі спеціальних перевезень із наявністю спецперепустки», - заявив він.

За словами Поворозника, спецперепустки отримають працівники критичної інфраструктури Києва.

«Ці спецпропуски можуть отримати працівники критичної інфраструктури міста. Йдеться про держструктури, сфери медицини, соціального забезпечення, житлово-комунальної інфраструктури, приватні підприємства, які зараз працюють та забезпечують життєдіяльність міста, наприклад, продовольчі магазини», - повідомив він.

Перший заступник голови КМДА заявив, що завтра буде оприлюднено порядок отримання спецперепусток для транспорту.

«Завтра ми оприлюднимо порядок отримання цих перепусток. У минулому році у нас це було організовано: подавали заявки і отримували від КМДА спецпропуски», - додав він.

Раніше повідомлялося про те, що в Києві знову посилюють карантин. З 1 квітня закриють продуктові ярмарки. З 5 квітня - школи і дитсадки. Громадський транспорт і метро працюватиме за спецперепустками.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: