У Молдові затримали підозрюваного у викраденні судді Чауса

Читать на русском
Викрадення судді Чауса у Молдові. У справі щодо ймовірного викрадення українського екссудді Миколи Чауса, якого в Україні звинувачують у хабарництві, є перший затриманий.
24 канал

У справі щодо ймовірного викрадення у Молдові українського екссудді Миколи Чауса, якого в Україні звинувачують у хабарництві, є перший затриманий.

Про це під час брифінгу повідомив міністр внутрішніх справ Молдови Павел Войку.

У Кишиневі викрали українського суддю ЧауcаУ Кишиневі викрали українського суддю Миколу Чауcа, якого Інтерпол оголосив у міжнародний розшук за підозрою у хабарництві. У 2016 році він втік з України до Молдови.

Також правоохоронці встановили транспортні засоби на яких пересувались ймовірні викрадачі і наразі продовжують встановлювати інших ймовірних співучасників.

Крім того, він наголосив на тому, що для подальшого розкриття злочину вони співпрацюватимуть з Інтерполом та Службою інформаційної безпеки Молдови.

Раніше президент Молдови Мая Санду дала вказівку правоохоронцям розібратися, хто викрав Чауса.

Нагадаємо, 3 квітня стало відомо, що у Кишиневі викрали українського суддю Миколу Чауcа, якого Інтерпол оголосив у міжнародний розшук за підозрою у хабарництві. Про викрадення заявив адвокат Чауса Юліан Балан. Інформацію підтвердили і в поліції.

Того ж дня правоохоронні органи Молдови почали розслідування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: