Вірастюк переміг на довиборах у Раду на Франківщині

Читать на русском
На довиборах до Верховної ради на 87-му окрузі в Івано-Франківській області переміг кандидат від Слуги народу Василь Вірастюк.
Укрінформ

На довиборах до Верховної ради на 87-му окрузі в Івано-Франківській області переміг кандидат від «Слуги народу» Василь Вірастюк.

Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії.

Кандидат від партії «Слуга народу» Василь Вірастюк отримав 31,25% або 15 076 голосів виборців, кандидат від партії «За майбутнє» Олександр Шевченко 29,69% або 14 327 голосів; кандидат від партії «Всеукраїнське об'єднання «Свобода» Руслан Кошулинський 28,86% або 13 927 голосів.

Довибори в окрузі №87: чому в Івано-Франківській області не можуть підрахувати голосиРезультати довиборів у 87 окрузі в Івано-Франківській області не можуть підрахувати шостий день.

Нагадаємо, довибори народного депутата по 87-му виборчому округу в Івано-Франківській відбулися 28 березня.

Явка на виборах склала лише 23,72%.

У виборчому окрузі № 87 в Івано-Франківській області був «заморожений» підрахунок голосів виборців через відсутність членів окружної виборчої комісії і дільничних виборчих комісій.

2 квітня на одній із дільниць 87 округу вибори визнали недійсними Також недійсними вибори визнали на виборчій дільниці, у селі Манява. Загалом вибори недійсними визнали на шести дільницях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: