Кабмін створив Національний фонд інвестицій

Читать на русском
Кабмін схвалив рішення про створення держпідприємства Національний фонд інвестицій України (Націнвестфонд) і затвердив його статут.

Кабмін схвалив рішення про створення держпідприємства Національний фонд інвестицій України (Націнвестфонд) і затвердив його статут.

Про це в п'ятницю, 2 квітня, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Відзначається, що відповідне рішення було схвалене на засіданні Кабміну 31 березня.

Метою діяльності нового підприємства, яке було створене за дорученням президента Володимира Зеленського, є «створення сприятливих умов для реалізації масштабних інвестиційних та соціально значущих проектів, розвитку міжнародного економічного співробітництва та зростання конкурентоспроможності України».

Націнвестфонд займатиметься залученням грошей для реалізації інвестиційних проектів, їхнім фінансуванням, підготовкою тощо.

Нагадаємо, 19 березня президент Володимир Зеленський розпорядився створити Національний фонд інвестицій.

У лютому Зеленський підписав закон про «інвестиційних нянь». Цей закон має допомогти підняти інвестиційну активність в Україні. Документ передбачає надання державної підтримки українським та іноземним інвесторам із загальною сумою інвестицій від 20 млн євро і які створюють не менше 80 робочих місць із середньою зарплатою на 15% більше, ніж в регіоні, де така інвестиція буде здійснена.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: