Ляшко закликав українців вакцинуватися від коронавірусу

Читать на русском
За словами Ляшка, в Україні починається друга хвиля вакцинації від коронавірусу, прищеплювати будуть і у вихідні дні, вакцини вистачить на всіх.
Ілюстративне фотоaa.com.tr

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко закликав громадян України активніше щепитися від коронавірусу, зокрема, пенсіонерів - зв'язуватися з сімейними лікарями та щепитися через них.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

«Я б хотів звернутися до всіх, до кого прийшов етап вакцинації. Зокрема, до людей старше 80 років. Не відмовляйтеся від вакцинації, оскільки ви в групі ризику і для вас перебіг хвороби є складним. Зв'яжіться зі своїми сімейними лікарями та при першому випадку вакцинуйтеся», - сказав Ляшко.

Нація пофігізму, що переміг. Колонка Леоніда ШвецяПандемія стала чудовим способом краще пізнати одне одного. В середньому ми якось не дуже розумні, погано освічені та надзвичайно підозрілі. При цьому дуже легковажно ставимося до свого здоров'я.

За словами Ляшка, в Україні починається друга хвиля вакцинації від коронавірусу, прищеплювати будуть і у вихідні дні, вакцини вистачить на всіх.

«Вакцина Covishield, яка зараз використовується в Україні, взаємозамінна з усіма іншими вакцинами, які виготовляються під ліцензією AstraZeneca. Це - як європейський майданчик, так і корейський. Коли ми говоримо про друге щеплення, то його передбачено на травень. Тоді вакцина буде, і буде зроблено друге щеплення», - зазначив він.

Раніше глава МОЗ Максим Степанов заявляв, що до кінця 2021 року в країні має бути вакциновано не менше 60% дорослого населення.

Станом на 30 березня в Україні вже вакцинувалися від COVID-19 231 566 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: