На Закарпатті продовжили заборону пасажирських перевезень

Читать на русском
У Закарпатській області, де діє червоний рівень епідемічної небезпеки, до 5 квітня продовжили заборону пасажирських перевезень.
м.Ужгородzakarpattyachko

У Закарпатській області, де діє червоний рівень епідемічної небезпеки, продовжили заборону пасажирських перевезень.

Як інформує Закарпатська ОДА, до 5 квітня продовжили обмеження, запроваджені рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 23 березня.

«Червона», «помаранчева», «жовта» та «зелена» зони карантину: де і які обмеженняКабмін оновив епідеміологічне зонування на 14 днів. Хто потрапив у червону зону та де які діють обмеження.

Комісія заборонила в області регулярні та нерегулярні перевезення автомобільним транспортом, крім транзитних перевезень та перевезень:

  • легковими авто, кількість пасажирів ( включаючи водія) у яких не більше 5 осіб без урахування дітей віком до 14 років;
  • службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ у межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи поліції;
  • пасажирів автотранспортом у міжнародному сполученні за наявності негативного тесту ПЛР, проведеного не більш як за 48 годин до дня поїздки.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я у понеділок, 29 березня, оновило карантинне зонування. Зараз у «червоній» 11 регіонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області.

При цьому в МОЗ прогнозують, що добовий приріст хворих на COVID може зрости до 25 тисяч. А в РНБО не виключають загальний локдаун.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: