Сів у калюжу: в мережі потішаються над російськими танкістами, що застрягли на танку Т-90

Читать на русском
Фейл російських танкістів зняли на відео цивільні, які проїжджали повз по асфальтованій дорозі.
Т-90 сів у калюжуСкриншот

В Інтернеті щосили потішаються над екіпажем російського танка Т-90, який під час проведення в РФ військових навчань примудрився в'їхати в калюжу бруду, і там застряг.

Про це повідомляє Мілітарний портал.

На відео помітно, що основний бойовий танк російської армії Т-90М «Прорив» (модифікація ОБТ Т-90А «Володимир») з'їхав до водойми, а ось вибратися назад йому вже було не судилося. Екіпаж своїми невмілими діями тільки ускладнив ситуацію. Фейл російських танкістів зняли на відео цивільні, які проїжджали повз по асфальтованій дорозі.

Скільки зброї і кому продавала Україна під час війни та до її початкуУкраїна продає зброю і військову техніку до США, Канади, Британії, Судану, Чаду, Ефіопії, Нігерії, Таїланду.

Приналежність камуфльованого Т-90М з бортовим номером 144 не встановлена. Однак відомо, що згідно з укладеними Міноборони РФ контрактами ЗС РФ повинні були отримати 30 танків Т-90М, перші з яких надійшли у війська у квітні 2020 року. Згідно з даними у відкритому доступі, зазначає портал, всі танки, що надійшли у війська, були передані до складу 2-ї гвардійської Таманської мотострілецької дивізії 1-ї гвардійської танкової армії - ця дивізія вважається в російській армії однією з кращих.

Нагадаємо, Харківський бронетанковий завод 15 березня передав Збройним Силам України партію з дев'яти основних бойових танків Т-64БВ. Всі машини пройшли капітальний ремонт і модернізацію.

17 березня Збройні Сили України отримали від Львівського бронетанкового заводу партію модернізованих основних бойових танків Т-64 і Т-72.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: