Домінікана змінить правила в'їзду для туристів

Читать на русском
Домініканська Республіка змінює правила в'їзду в країну для туристів з 1 квітня 2021 року. З'явиться електронна анкета і QR-код.
maptour.com.ua

У Домінікані з 1 квітня запровадять єдину електронну анкету і QR-код для іноземних мандрівників. До 31 березня до країни можна в'їхати по паперовій анкеті.

Про це повідомляє Dominican Today.

Для українських туристів відкриті вже 104 країниДля подорожей українців сьогодні відкриті 104 країни. За минулий місяць список поповнили 9 держав.

За словами міністра туризму Домінікани Давида Кольядо, це дозволить прискорити процес в'їзду туристів.

«З моменту запровадження електронної анкети у листопаді 2020 роки нам вдалося детально проаналізувати платформу і вдосконалити її на підставі відгуків пасажирів. Ми провели понад 500 тестів і оновлень, щоб гарантувати безперебійну роботу платформи з 1 квітня, коли її використання стане обов'язковим для всіх», - сказав Кольядо.

Форма анкети доступна за посиланням: eticket.migracion.gob.do російською, англійською, іспанською, французькою, італійською, португальською та німецькою мовами.

Туристам необхідно буде надати номер паспорта, адресу проживання та місця призначення в Домініканській Республіці, дані для митної служби та декларацію про стан здоров'я.

Нагадаємо, Україна посилила правила в'їзду до країни. Тепер при в'їзді від всіх вимагатимуть здачу ПЛР-тесту на коронавірус.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: