Обмеження щодо руху поїздів у «червоних» зонах продовжили

Читать на русском
Обмеження по висадці та посадці пасажирів поїздів у Чернівецькій, Івано-Франківській, Житомирській та Закарпатській областях продовжені до 6 квітня.
фото УНІАН

Обмеження щодо висадки та посадки пасажирів поїздів у Чернівецькій, Івано-Франківській, Житомирській та Закарпатській областях, які потрапили до «червоної зони» карантину, продовжені до середини наступного тижня.

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

Якщо завтра локдаун: робота над помилками з досвідом в один рікЯкі висновки може зробити держава напередодні нових локдаунів зважаючи на досвід життя з коронавірусом в один рік – аналізував політолог Олександр Радчук.

Так, у Чернівецькій, Івано-Франківській, Житомирській та Закарпатській областях висадка і посадка з поїздів буде заборонена до 6 квітня.

У Миколаївській області до 1 квітня включно обмежень висадки-посадки не буде, але ситуація може змінитися у зв'язку з динамікою захворюваності в регіоні, відзначили в УЗ.

У Львівській області висадка і посадка пасажирів не обмежені як мінімум по 30 березня включно, залежно від розвитку епідеміологічної ситуації в регіоні.

У Києві та Київській області, а також Сумській та Одеській областях, незважаючи на їхнє перебування у «червоній» зоні карантину, обмежень висадки-посадки немає.

Нагадаємо, днями МОЗ знову оновило карантинне зонування регіонів.

А в РНБО не виключають локдаун по всій країні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: