Держекоінспекція перевірить великі підприємства в одній з областей

Читать на русском
Державна екологічна інспекція у 2021 році проведе приблизно 30 планових перевірок великих підприємств у Дніпропетровській області.
Фото з відкритих джерел.

Державна екологічна інспекція у 2021 році проведе приблизно 30 планових перевірок великих підприємств у Дніпропетровській області.

Планові перевірки проводитимуться з 5 квітня на «ArcelorMittal Кривий Ріг», із 21 квітня - на ПрАТ «Кривий Ріг Цемент», із 27 квітня - на ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» (ЦГЗК), із 6 травня на КП «Кривбасводоканал», інформує пресслужба.

У яких областях України і скільки нелегально видобули піску в 2020 роціНайбільше збитків державі в 2020 році завдав нелегальний видобуток піску в Харківській області – 612,3 млн грн.

Крім того, у червні заплановані перевірки на ТОВ «Метінвест - Криворізький ремонтно-механічний завод», із 14 червня - на ТОВ «Екоспецтранс», у серпні - на ПрАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» (Північний ГЗК), у листопаді на ТОВ «Рудомайн».

Планові перевірки дотримання природоохоронного законодавства передбачають комплексний контроль всієї діяльності підприємства.

Нагадаємо, «Слово і діло» пропонує подивитися, в яких областях України і скільки нелегально видобули піску в 2020 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: