«Опора» назвала нараду Зеленського з Вірастюком прихованою агітацією

Читать на русском
Розмову Володимира Зеленського з кандидатом у нардепи від Слуги народу Віктором Вірастюком про вакцинацію на Прикарпатті під час наради розцінили як зловживання адміністративним ресурсом.
Фото з відкритих джерел

Розмову Володимира Зеленського з кандидатом у нардепи від «Слуги народу» Віктором Вірастюком про вакцинацію на Прикарпатті під час наради розцінили як зловживання адміністративним ресурсом.

Таку заяву зробила Громадянська мережа «Опора».

«Залучення кандидата в народні депутати України до офіційного заходу Офісу Президента України, в якому брали участь Глава держави та посадові особи місцевих органів влади, є зловживанням адміністративними ресурсами у виборчих інтересах. Таке порушення стандартів виборів полягає у наданні окремому кандидату невиправданої переваги через використання ним зв’язків з органами публічної адміністрації», – заявили в організації.

За результатами позапартійного спостереження на проміжних виборах депутатів у ОВО №50, №87 «Опора» констатує порушення органами публічної адміністрації принципу політичної нейтральності в інтересах кандидатів.

Нагадаємо, довибори відбудуться 28 березня у Донецькій та Івано-Франківській областях.

«Слово і діло» оприлюднювало повні списки кандидатів та лідерів виборчої кампанії у №50 в Покровську Донецької області та №87 округах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: