Довибори в Раду: Маруся Звіробій знімає свою кандидатуру на користь конкурента

Читать на русском
Кандидат від партії Європейська солідарність в 87-му окрузі Івано-Франківської області Маруся Звіробій-Біленька знімає свою кандидатуру на користь кандидата від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського.
Фото з відкритих джерел

Кандидат від партії «Європейська солідарність» в 87-му окрузі Івано-Франківської області Маруся Звіробій-Біленька знімає свою кандидатуру на користь кандидата від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського.

Про це повідомили у пресслужбі політсили.

Довибори в Раду в окрузі №87: що обіцяють лідери передвиборчої гонкиНа довиборах у 87 окрузі лідерами гонки є Олександр Шевченко, Василь Вірастюк, Маруся Звіробій і Олександр Кошулинський. Що вони обіцяли в програмах.

«87 округ сьогодні став своєрідним полем боротьби за Україну, на якому зіткнулися олігархи в особі партнера Коломойського Олександра Шевченка, висуванця від влади зелених дилетантів Василя Вірастюка, та представники патріотичних сил — Руслан Кошулинський зі «Свободи» та я, Маруся Звіробій-Біленька від «Європейської солідарності». Розуміючи, що своїм взаємопоборюванням ми з Кошулинським можемо відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної ради, я прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського», — розповіла вона.

За словами Звіробій, «Європейська солідарність» провела переговори з ВО «Свобода» і політичні сили дійшли згоди.

«Не пропустити до Ради представників олігарха Коломойського та зеленої влади — є одним з наших спільних завдань», — додала вона.

Зазначимо, що довибори до парламенту в одномандатному виборчому окрузі № 87 відбудуться 28 березня 2021 року, оскільки Зіновій Андрійович зі «Слуги народу» був обраний мером міста Надвірна Івано-Франківської області і склав свій депутатський мандат.

Нагадаємо, раніше ми оприлюднювали повні списки кандидатів та лідерів виборчої кампанії у №50 та №87 округах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: