Україна не виключає військового вторгнення Росії – Кравчук

Читать на русском
Кравчук зазначив, що висновки потрібно робити, виходячи з тієї позиції, що Росія не поважає суверенітет і територіальну цілісність України.
Леонід Кравчукday.kyiv.ua

Україна веде підготовку до всіх можливих варіантів розвитку військового конфлікту з Росією - в тому числі й до прямого військового вторгнення Кремля.

Про це глава української делегації в Тристоронній контактній групі з приводу врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук заявив в ефірі телеканалу «Дом».

«Ми не можемо стверджувати: ні, цього не станеться. Якщо така філософія існує (а вона існує і зафіксована в основному стратегічному документі РФ), значить, все може бути. Тому ми повинні бути готові й до цього. Хочу, щоб всі зрозуміли – Україна готується до будь-яких сценаріїв, зокрема до спроб агресії, розширення агресії. До будь-яких сценаріїв», - сказав він.

Кравчук зазначив, що висновки потрібно робити, виходячи з тієї позиції, що Росія не поважає суверенітет і територіальну цілісність України. Тому від Росії варто очікувати будь-яких дій і залишається сподіватися, що в разі відкритої збройної агресії Кремль зустріне жорстокий опір не тільки з боку України.

«Ми повинні бути готові до всього», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данилов розповів, що влада Росії живе у своєму вигаданому світі, а також «сують свій ніс» у справи сусідніх країн, де беруться за питання, які їх не стосуються. Це і є головною причиною агресії РФ на пострадянському просторі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: